Αθλητισμός|16.12.2018 18:18

Super League: Νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης - Η πρώτη της σεζόν

Newsroom

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χρειάστηκε να περιμένει 14 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει «τρίποντο» και τα κατάφερε σήμερα (16/12) με την ακριτική ομάδα να πέφτει θύμα των παικτών του Μπάμπη Τεννέ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους πέντε βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Λεβαδειακό που φιλοξενεί τη Δευτέρα (17/12) τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και έξι από την 14η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή.

Η ανάσα που πήρε ο Απόλλωνας, του δίνει ελπίδα για το μέλλον κι άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ευελπιστούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον δεύτερο γύρο.

Από την άλλη, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος κι αγνοεί τη νίκη για πέντε αγωνιστικές.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, το σημείωσε με ωραία προσπάθεια ο Μπεντινέλι στο 59’.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Κοντοές (41' Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Ακόστα, Γκίνο (77' Ντούρσο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο (50' Σικαμπάλα), Ελ Χέλβε

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Σαρπόνγκ (76' Καμαρά), Λισγάρας, Μπρίτο (46' Κάστρο), Καντά, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά, Γέντρισεκ

ΞάνθηSuper League 1Απόλλων Σμύρνης