Αθλητισμός|16.12.2018 19:27

Super League: «Χ»αμένη η ΑΕΛ - Νέα απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ

Newsroom

Η «Ενωση» σώθηκε τουλάχιστον τρεις φορές, με αποκορύφωμα τη φάση του 93ου λεπτού και θα μπορούσε να φύγει ηττημένη από τον Κάμπο, αν οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν καλύτερα τελειώματα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παραμένει μακριά από την κορυφή και δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, ενώ σήμερα ουσιαστικά αποχαιρέτησε και τις όποιες ελπίδες για τίτλο.

Από την άλλη, οι «βυσσινί» πάλεψαν γιατί, ήθελαν διακαώς τη νίκη, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία κι έτσι αρκέστηκαν στον πόντο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο και για τις δύο ομάδες, χωρίς φάσεις, ρυθμό και ένταση. Καταλυτικό ρόλο σ' αυτό έπαιξε και ο αγωνιστικός χώρος που παρέπεμπε σε χωράφι. Με εξαίρεση κάποιες μικρές ευκαιρίες για την ΑΕΚ και ένα σουτ του Μπαρκάν που βρήκε στο δοκάρι, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο απέναντι στην «σκασμένη» ΑΕΚ, που ήταν ίδια κατά τα 10/11 με την ομάδα που έπαιξε στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα, όμως ο Μπαργκάν έχασε τεράστια ευκαιρία στο 93' με τον Οικονόμου να διώχνει τη μπάλα στη γραμμή.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα, Χούμπτσεφ (72' Μπάλλας), Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Μπαργκάν, Φατιόν.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (68' Γκάλο), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56' Γιαννιώτας), Λιβάγια, Μπογέ (79' Γιακουμάκης), Πόνσε.

ΑΕΚΑΕΛSuper League 1