Αθλητισμός|25.05.2020 20:58

Hall οf Fame: Η ξεχωριστή «τάξη» του 2020 με Κόμπι Μπράιαντ!

Newsroom

Οι διοργανωτές της μεγάλης ετήσιας γιορτής του μπάσκετ Hall of Fame προγραμματίζουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου. Ωστόσο, επικρατεί προβληματισμός με αφορμή τις αλλαγές που έχει επιφέρει στις ζωές μας ο κορονοϊός, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για μετάθεση της γιορτής.

Η «τάξη» του 2020 πάντως θα είναι ιδιαίτερη. Στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ μπαίνουν τρεις σπουδαίες μορφές του αθλήματος: ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κέβιν Γκαρνέτ. Μαζί τους και ο Ρούντι Τομγιάνοβιτς, ο οποίος άφησε το στίγμα του ως παίκτης και ως προπονητής αλλά και ο Πάτρικ Μπάουμαν επί σειρά ετών γενικός γραμματέας της FIBA.

Η εφημερίδα Boston Globe αποκάλυψε πως εξετάζονται ήδη εναλλακτικές ημερομηνίες για τον Οκτώβριο, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η σκέψη να γίνει την άνοιξη του 2021. Επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του Hall Of Fame δήλωσε πως πιθανότατα η εκδήλωση θα μετακινηθεί από το Symphony Hall του Springfield της Μασαχουσέτης στο κοντινό MassMutual Center, η χωρητικότητα του οποίου είναι τρεις φορές μεγαλύτερη. Ετσι θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να εφαρμοστούν και τα πρωτόκολλα υγιεινής που επιτάσσει η εποχή μας (κοινωνική απόσταση κλπ).

T

Hall of FameNBAμπάσκετ