Αθλητισμός|16.12.2018 21:00

Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο

Newsroom

Στους 22 βαθμούς έφτασε πλέον ο Παναθηναϊκός, που νίκησε δύσκολα τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με 1-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Διούδη. Ο κίπερ των «πράσινων» είπε «όχι» στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος είδε τον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» να πέφτει σωστά και να κρατά ανέπαφη την εστία του, στερώντας του το 12ο φετινό γκολ και το δεύτερο από την «άσπρη βούλα».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 24ο λεπτό από τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έκανε εξαιρετική προσπάθεια με κοντρόλ και τελείωμα σε πρώτο χρόνο.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχασε πολλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ, που θα του έδινε έστω τον βαθμό, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπουσούλατζιτς στο 95'! Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χρήστου Δώνη με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά.

Ετσι, οι Περιστεριώτες γνώρισαν τη δεύτερη φετινή τους ήττα κι έπεσαν στην τρίτη θέση, καθώς τον πέρασε ξανά ο Ολυμπιακός που νίκησε τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΑτρόμητοςSuper League 1Παναθηναϊκός