Αθλητισμός|26.05.2020 21:31

Live το γερμανικό Klassiker: Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου

Newsroom

Το γερμανικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στην κανονικότητα, έστω και χωρίς οπαδούς, στην εποχή του κορονοϊού και νωρίς νωρίς μετά την επανεκκίνηση έφτασε η ώρα για το Klassiker της Bundesliga. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στην 102η μονομαχία των δύο συλλόγων και η έκβαση του ντέρμπι μπορεί να καθορίσει και τον πρωταθλητή στη Γερμανία για τη σεζόν 2019-20.

Η φιλοξενούμενη και προπορευόμενη στη βαθμολογία Μπάγερν έχει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών (61 αντί 57) και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στη δεύτερη Ντόρτμουντ, που θέλει πάση θυσία τη νίκη αλλά και που δεν θα έχει την επιπλέον δύναμη που της προσφέρει το μοναδικό κοινό της καθώς οι εξέδρες της συνήθως «καυτής» έδρας της θα είναι άδειες...

0-1 στο 43'! Η Μπάγερν Μονάχου, μολονότι δεν ήταν καλύτερη, άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ του Κίμιχ αλλά και μια λανθασμένη αντίδραση του Μπούρκι...

Οι ενδεκάδες:

Μπορούσια Ντόρτουντ (Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ακανζί, Χούμελς Νταχούντ, Πίστσκεκ, Γκερέιρο, Ντιλέινι, Μπραντ, Αζάρ, Χάαλαντ.

Μπάγερν Μονάχου (Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόφσκι.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα από το live του SDNA

Δείτε video με όσα γίνονται στο γήπεδο

ποδόσφαιροBundesligaΜπορούσια ΝτόρτμουντΜπάγερν Μονάχου