Αθλητισμός|27.05.2020 11:29

«Καυστικό» πρωτοσέλιδο: Γκάρεθ Μπέιλ, άσε το γκολφ και ψάξε τα γκολ

Newsroom

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γκάρεθ Μπέιλ, με τις οποίες έδειξε ενοχλημένος για την κριτική που δέχεται για την ενασχόλησή του με το γκολφ, έκαναν την ισπανική εφημερίδα «AS» να «στήσει» ένα πρωτοσέλιδο με το οποίο προκαλεί τον Ουαλλό της Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέψει στο σκοράρισμα. Ο Μπέιλ έχει σημειώσει φέτος μόλις τρία τέρματα, σε μια δύσκολη σεζόν για εκείνον λόγω και των σχέσεων που έχει με τον τεχνικό των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν. Όταν έρχεται στο προσκήνιο η αγάπη του για το γκολ, ο Μπέιλ δίνει τη δική του εξήγηση.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί παίζω γκολφ, δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μιλήσει με γιατρούς και συμφωνούν με αυτό. Ξέρω ότι ο Στεφ Κάρι παίζει πιθανόν κάθε πρωί πριν το παιχνίδι και εγώ αν παίξω δύο μέρες πριν από το παιχνίδι, θα αναρωτιούνται τι κάνω. Μου αρέσει να βγαίνω έξω και να παίζω και να σκέφτομαι ότι έχω 18 τρύπες μπροστά μου. Μπορείς να ξεφύγεις από το ποδόσφαιρο, από οτιδήποτε αρνητικό. Την επόμενη μέρα είσαι έτοιμος να συγκεντρωθείς ξανά στο άθλημα» δηλώνει ο Ουαλλός.

Ποια ήταν η τοποθέτηση - παρότρυνση της «AS» στον Γκάρεθ Μπέιλ; «Γκολφ, γκολφ. Από γκολ όμως; Ο Μπέιλ καλείται να εξιλεωθεί στις 11 αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα για τη χειρότερη σεζόν του με μόλις τρία γκολ»...

Ρεαλ ΜαδρίτηςΓκάρεθ ΜπέιλLa Liga