Αθλητισμός|27.05.2020 18:37

Αρης: Συμφώνησε και υπογράφει ο Ενινγκ - «Οχι» των κίτρινων σε πρόταση για τον Φετφατζίδη

Newsroom

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για μια ακόμη τουλάχιστον χρονιά. Ο Άρης του έκανε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους για 1+1 χρόνο με τον Γερμανό τεχνικό να απαντά θετικά. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη, 28 Μαΐου.

«Είναι ένας προπονητής που έχει τη γερμανική πειθαρχία και κουλτούρα, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες στη Μπουντεσλίγκα. Όταν καθίσαμε στο τραπέζι για το θέμα του προπονητή, ξέραμε ότι το ρόστερ μας αποτελείται επί το πλείστον από ξένους. Πιστεύω στους Έλληνες προπονητές αλλά έχουμε πολλούς ξένους. Ο Μίκαελ γνωρίζει και τέσσερις γλώσσες μια εξ αυτών τα ισπανικά», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Άγγελος Χαριστέας για την επιλογή του Ένινγκ.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε πως δέχθηκε πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από ομάδα του Ντουμπάϊ για να παραχωρήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη. Οι «κιτρινόμαυροι» απέρριψαν την πρόταση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπαίνουν σε διαπραγματεύσεις για τον Ελληνα διεθνή με ποσό λιγότερο από τα 2 εκατ. ευρώ.

Μίχαελ ΕνινγκΑρηςποδόσφαιροΓιάννης Φετφατζίδης