Αθλητισμός
|
27.05.2020 19:46
Σοκ στον ΠΑΟΚ με Αουγκούστο- Υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού
NewsroomΑπίστευτα άτυχος στάθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποχώρησε με ενοχλήσεις από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, που έγινε στις 26 Μαΐου, καθώς ο εργαστηριακός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο προκάλεσε ρήξη οπίσθιου χιαστού.
Αυτό σημαίνει ότι τελειώνει η σεζόν για τον Αουγκούστο. Τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού του, όταν θα υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, αλλά θα εξαρτηθεί και από τη σταθερότητα του γονάτου.
Διαβάστε ακόμη
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)