Αθλητισμός|31.05.2020 11:48

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το άμεσο διαζύγιο με Δώνη - Οι επικρατέστεροι διάδοχοι

Newsroom

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη, με την οποία ουσιαστικά βάζει οριστικό τέλος στα σενάρια παραμονής του έμπειρου κόουτς στον Παναθηναϊκό, άνοιξε το θέμα της διαδοχής καθώς ήδη αναζητείται ο επόμενος εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας. Με τις συνθήκες όμως που διαμορφώθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής, δεν αποκλείεται η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Δώνη να τερματιστεί ακόμη και προτού ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν.

Ο Αλαφούζος φέρεται να είναι ενοχλημένος από τις διαρροές που υπήρξαν και εξετάζει ακόμη και το πρόωρο διαζύγιο. Επί του παρόντος όμως δεν έχει ληφθεί ουδεμία απόφαση από τον επικεφαλής της ΠΑΕ σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο δεδομένου ότι σε μια εβδομάδα αρχίζουν τα πλέι οφ. Αν πάντως υπάρξει αλλαγή προπονητή, οι Πράσινοι θα προχωρήσουν σε λύση υπηρεσιακού τεχνικού με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας Κώστα Φραντζέσκο να φέρεται ως ο επικρατέστερος.

Στο μεταξύ, πέραν του Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος φαίνεται ότι αποτελεί τον εκλεκτό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Τσάβι Ρόκα, στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του 38χρονου Αντονι Ιραόλα, ο οποίος κουβαλά καλές συστάσεις από τη φετινή πορεία της ισπανικής Μιράνδες που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ έχει εργαστεί και στην ΑΕΚ Λάρνακας. 

Αντονι ΙραόλαΠαναθηναϊκόςΓιώργος ΔώνηςΓιάννης ΑλαφούζοςΝτάνι Πογιάτος