Αθλητισμός|01.06.2020 21:25

Παναθηναϊκός: Επαφή για βελούδινο διαζύγιο και παραμονή Δώνη στα πλέι οφ

Newsroom

Απευθείας επαφή ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Γιώργο Δώνη υπήρξε το βράδυ της Κυριακής (31/5) προκειμένου να μην οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα… άκρα αλλά και με στόχο να παραμείνει ο κόουτς της ομάδας στον πάγκο μέχρι το φινάλε των πλέι οφ. Το διαζύγιο είναι οριστικό, ωστόσο τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Δώνης δείχνουν διάθεση για πάνε σε «βελούδινο διαζύγιο» και όχι σε ρήξη.

Στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον έμπειρο κόουτς, στον οποίο μετέφερε ότι η βούληση του συλλόγου είναι να του δώσει όλο το ποσό που δικαιούται ως αποζημίωση ο ίδιος και οι συνεργάτες του, τονίζοντας ότι είναι προτιμότερο για όλους και κυρίως για τον σύλλογο, να πέσουν οι τόνοι, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Ελληνας τεχνικός.

Ειπώθηκε μάλιστα από τον Δώνη ότι ουδέποτε ο ίδιος έβλεπε το «τριφύλλι» ως μία αμιγώς επαγγελματική εργασία και γενικώς εμφανίστηκε απόλυτα διαλλακτικός στον άμεσο συνεργάτη του Αλαφούζου. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν και νέα επαφή για να βρουν συγκεκριμένη φόρμουλα συμφωνίας για τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει τη διαδικασία των πλέι οφ με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του, γεγονός για το οποίο συνηγορούν πλέον όλα τα δεδομένα μετά τη συγκεκριμένη επαφή.  

ΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΓιάννης ΑλαφούζοςΓιώργος Δώνης