Αθλητισμός|02.06.2020 15:35

Προ των πυλών του Παναθηναϊκού ο Ντάνι Πογιάτος!

Newsroom

Ο 46χρονος Ισπανός προπονητής Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος την τελευταία διετία είναι ο τεχνικός στη U19 της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο των «πρασίνων». Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, o Ισπανός κόουτς ετοιμάζει βαλίτσες για να ταξιδέψει στην Αθήνα ούτως ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Ο Πογιάτος ήταν εξαρχής η βασική υποψηφιότητα και ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη θέση του προπονητή από τη στιγμή που ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τη μη παραμονή του Δώνη στην ομάδα μετά την επιστολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου. Αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως ο Πογιάτος, θέλοντας να αναλάβει head coach σε μια ομάδα πρώτης γραμμής, έχει πλέον και τη συγκατάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Κι ήδη φαίνεται πως προετοιμάζεται για το «τριφύλλι» καθώς ακολούθησε στα social media τον επίσημο λογαριασμό της Super League, σε μία κίνηση που φανερώνει αν μη τι άλλο τις προθέσεις του σχετικά με το ενδιαφέρον του για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: SDNA

ποδόσφαιροΝτάνι ΠογιάτοςΠαναθηναϊκόςΓιώργος Δώνης