Αθλητισμός|03.06.2020 20:23

Super League 2: Απόφαση για επιστροφή στα γήπεδα στις 29 Ιουνίου

Newsroom

Στα χνάρια της Super League 1, δείχνει ότι βαδίζει η Super League 2. Στο διοικητικό συμβούλιο της μικρής λίγκας, που συνεδρίασε την Τετάρτη 3/6, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί από τις 29 Ιουνίου με τις δύο αγωνιστικές που απομένουν και στη συνέχεια να διεξαχθούν τα πλέι οφ. Μέχρι να γίνει όμως, η σέντρα, θα υπάρξουν ακόμη, πολλά… επεισόδια και τίποτα δεν είναι σίγουρο. 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με την ΕΠΟ, την ΕΡΤ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος και το υφυπουργείο Αθλητισμού.Οι ομάδες πάντως πρότειναν ακόμη δύο ημερομηνίες για τη σέντρα: 22/6 και 5/7. Επίσης έγινε πρόταση για αναδιάρθρωση με προβιβασμό τεσσάρων ομάδων και 18 συνολικά στη Super League 1, 16 στη Super League 2 και 14 στη Football League. Η πρόταση θα κατατεθεί σε Ομοσπονδία και υφυπουργείο Αθλητισμού.

Το παράδοξο της ψηφοφορίας είναι πως η πλειοψηφία ήθελε διακοπή, δεδομένου όμως ότι δεν συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα 3/4 η απόφαση δεν υιοθετήθηκε! Συγκεκριμένα 6 ψήφισαν υπέρ της διακοπής, 5 ψήφισαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ενώ άλλα πέντε ήταν τα «λευκά»...

Superleague2ποδόσφαιρο