Αθλητισμός|03.06.2020 18:37

Υπέγραψε στην Ιντερ για 4 χρόνια ο Βαγιαννίδης

Newsroom

Το δρόμο που χάραξαν ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησε ο 18χρονος Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο ταλαντούχος άσος του Παναθηναϊκού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει με το «τριφύλλι» με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, είναι οριστικά παίκτης της Ιντερ από το μεσημέρι της Τετάρτης (3/6). Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA ο ταλαντούχος πλάγιος αμυντικός έστειλε υπογεγραμμένο στους Νερατζούρι το νέο του συμβόλαιο και η ανακοίνωση της μεταγραφής του αναμένεται να επικυρωθεί μετά τις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει στο Μιλάνο τον επόμενο μήνα.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για τέσσερα χρόνια, ενώ η Ιντερ προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσει τον παίκτη για μια πενταετία καθώς στο πρόσωπό του βλέπει έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική και μέλλον. Στο «χρυσό» συμβόλαιο του Βαγιαννίδη προβλέπονται ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 300.000 ευρώ και επιπλέον μεγάλα μπόνους προσωπικών συμμετοχών και ομαδικών στόχων.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα εξαιρετικό deal για έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει όλες κι όλες δύο φορές με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού...

Serie AΙντερποδόσφαιροΓιώργος Βαγιαννίδης