Αθλητισμός|03.06.2020 23:20

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση της διοίκησης για ψαλίδι - Θετικοί οι Ελληνες

Newsroom

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό για το ποσοστό της μείωσης στα συμβόλαια των παικτών λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός. Πριν από λίγες μέρες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τσάβι Ρόκα είχε προτείνει μείωση 40% στη τελευταία δόση των συμβολαίων, τουτέστιν 10% επί των ετήσιων αποδοχών (για τους παίκτες με συμβόλαιο άνω των 60.000 ευρώ), που όπως τονίζουν από το «τριφύλλι» αποτελεί την καλύτερη πρόταση που έχει γίνει συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Οι επαφές συνεχίστηκαν και την Τετάρτη (3/6) οι δυο πλευρές ήρθαν πιο κοντά καθώς μια μερίδα των ποδοσφαιριστών έδειξε πολύ πιο διαλλακτική. Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης ενημέρωσε για τη νέα πρόταση της διοίκησης, που έπεσε στο 20% από την τελευταία δόση των συμβολαίων (δηλαδή 5% επί των ετήσιων αποδοχών), πρόταση που και πάλι αφορά όσους αμείβονται με περισσότερα από 60.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με αυτή την πρόταση συμφώνησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης ενώ οι Δώνης, Καμπετσής και Διούδης ήταν θετικά διακείμενοι αν και τόνισαν ότι χρειάζονται χρόνο για να απαντήσουν. Αντιθέτως, οι ξένοι φάνηκε να είναι αρνητικοί. Οι Γιόχανσον, Ινσούα, Μακέντα, Περέα και Ζαχίντ απάντησαν ότι δεν δέχονται μείωση, ενώ οι Μπεκ, Νούνες και Νάγκι ήταν επιφυλακτικοί αλλά όχι απόλυτοι αφήνοντας περιθώριο για να απαντήσουν θετικά. Και πάλι όμως οριστική λύση δεν βρέθηκε και ως εκ τούτου οι συζητήσεις φαίνεται ότι θα συνεχιστούν και μετά τη σέντρα των πλέι οφ.

ΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΚορονοϊόςSuperLeague