Αθλητισμός|05.06.2020 15:32

Μάνατζερ Σλούκα: «Εχει συμβόλαιο - Δεν διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες»

Newsroom

Ο ατζέντης του Κώστα Σλούκα, Πάνος Καπάζογλου, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του 30χρονου διεθνή γκαρντ και τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες.

Ο Κώστας Σλούκας παραμένει στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα στην οποία πήγε από τον Ολυμπιακό το 2015. 

Ο ατζέντης του με μήνυμα στο Twitter διέψευσε τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Σλούκα με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με όλο το σεβασμό σε όσους δουλεύουν σε όλα τα αθλητικά media, ιστοσελίδες, θα ήθελα να επαναλάβω μία ακόμα φορά πως ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες».

T

Διέψευσε και ο Ολυμπιακός

Λίγο αργότερα, υπήρξε διάψευση και από τον Ολυμπιακό καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν πως δεν υπήρξε ραντεβού με τον παίκτη στα γραφεία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει συμφωνία για επιστροφή του Ελληνα άσου.

ΦενέρμπαχτσεΟλυμπιακόςμπάσκετΚώστας Σλούκας