Αθλητισμός|05.06.2020 23:31

Παναθηναϊκός: «Μύλος» με τις περικοπές, δεν τα βρήκαν παίκτες-διοίκηση

Newsroom

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ζήτημα των περικοπών λόγω κορονοϊού έκλεισε για τον Παναθηναϊκό, ήρθε ένα νέο επεισόδιο για να προστεθεί στις... ατέρμονες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Τούτη τη φορά, η διοίκηση ήταν εκείνη που δεν δέχθηκε την αντιπρόταση των παικτών για μείωση 20% από την τελευταία δόση συμβολαίων (δηλαδή περίπου το 5% των ετήσιων απολαβών). Ως εκ τούτου, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τσάβι Ρόκα κατέθεσε νέα πρόταση προς τους παίκτες, οι οποίοι όμως δεν την έκαναν αποδεκτή.

Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» αυτό που τονίζουν στη διοίκηση είναι ή «μείωση 5% ή καμία μείωση»! Γι' αυτό και οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο κι ενώ το βράδυ της Κυριακής (7/6) είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Το ζήτημα πλέον βρίσκεται στα χέρια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος, είτε θα αποδεχτεί το 5% των παικτών για να κλείσει οριστικά το ζήτημα, είτε θα προχωρήσει σε ατομικές διαπραγματεύσεις με κάθε ποδοσφαιριστή...

Παναθηναϊκόςποδόσφαιρο