Αθλητισμός|06.06.2020 16:08

Το «ευχαριστώ» του Σαββίδη στους παίκτες και η υπόσχεση για το φινάλε της σεζόν

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση της επανέναρξης της Super League φτάνει στο τέλος της, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο στάδιο της Τούμπας τον Ολυμπιακό. Παραμονές του μεγάλου ντέρμπι κορυφής, δημοσίευμα της εφημερίδας «Forza» αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» μέσω τηλεδιάσκεψης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα λόγω κορονοϊού όσο και στο φινάλε της σεζόν.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την κατάσταση που δημιουργήθηκε ενώ παράλληλα τους ζήτησε να τα δώσουν όλα προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά των επτά βαθμών που υπάρχει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και αφορά τη βαθμολογία, όπως αυτή διαμορφώθηκε με τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορονοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σαν να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σαν να είστε πρωταθλητές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές σχολίασαν το θέμα των μειώσεων, δείχνοντας πως αντιλαμβάνονται την κατάσταση που δημιουργήθηκε, ενώ αναφέρθηκαν και στο φινάλε της σεζόν: «Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο», σημείωσαν.

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροSuper League 1ΠΑΟΚΙβάν Σαββίδης