Αθλητισμός|17.12.2018 21:40

Super League: Ασταμάτητος και στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ - Στο +8 από τον Ολυμπιακό

Newsroom

Την ξέφρενη πορεία του για τον τίτλο συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε στη Λιβαδειά του Λεβαδειακού με 2-1 και σημείωσε την 13η νίκη του σε 14 παιχνίδια της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας στη βαθμολογία από τον δεύτερο πλέον Ολυμπιακό (+8), ενώ αύξησε στους 14β. τη διαφορά με την ΑΕΚ που έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Πρίγιοβιτς με καταπληκτικό γκολ στο 41' άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, ενώ στο πρώτο λεπτό του β' ημιχρόνου ο Μπίσεσβαρ διαμόρφωσε το 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. O Λεβαδειακός κατάφερε να μειώσει με τον Ζησόπουλο στο 75', αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει για την ισοφάριση.

Το μοναδικό αρνητικό για τον ΠΑΟΚ είναι ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ, ο οποίος υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Καθάριος (64' Νανζίς), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης (90' Μαρκόβσκι), Καραχάλιος (79' Μανγκά), Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Μαουρίσιο (81' Κάνιας), Βέρνμπλουμ (7' λ. τρ. Σάχοβ), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (85' Ελ Καντουρί), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Super League 1Αλεκσάνταρ ΠρίγιοβιτςΛεβαδειακόςΠΑΟΚ