Αθλητισμός|09.06.2020 10:37

Η εξομολόγηση του Ροναλντίνιο για τη δύσκολη εμπειρία της φυλακής

Newsroom

Στο μυαλό όλων ο συνήθως χαμογελαστός Ροναλντίνιο ταυτίζεται με τη χαρά για τη ζωή και το ποδόσφαιρο και η περιπέτεια με τα πλαστά διαβατήρια και τη φυλάκιση, μαζί με τον αδερφό του, στην Παραγουάη, του κόστισε σημαντικά. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει αποφυλακιστεί, αλλά παραμένει σε κατ' οίκον εγκλεισμό στην Ασουνσιόν και προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις δύσκολες μέρες. Ο Ροναλντίνιο μίλησε στην ισπανική El Mundo Deportivo για όσα πέρασε και δεν έκρυψε ότι ήταν μία δύσκολη περίοδος.

«Δεν ήταν εύκολη περίοδος για εμένα, αλλά εκτιμώ πολύ τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα. Στο ξενοδοχείο που διαμένουμε πλέον έχουμε άριστη αντιμετώπιση και προσπαθούμε να περνάμε την ώρα μας όσο πιο ευχάριστα γίνεται. Οι τελευταίες 60 μέρες ήταν ατελείωτες. Ο κόσμος που είναι κλεισμένος στα σπίτια του καταλαβαίνει πώς είναι να μην μπορείς να κάνεις ό,τι έχεις συνηθίσει. Πιστεύω πως αυτή η περίεργη εμπειρία θα είναι για πάντα μέσα μου. Ευτυχώς αθλούμαστε καθημερινά και έχουμε μετατρέψει μία αίθουσα σε γυμναστήριο», σχολίασε ο Ρόνι.

Φυσικά ρωτήθηκε και για την Μπαρτσελόνα, την ομάδα στην οποία διέπρεψε, αλλά και για την Βαρκελώνη. «Είμαστε για πάντα ενωμένοι. Για εμένα η Βαρκελώνη θα είναι για μια ζωή η δεύτερη πόλη μου, πάντα με αντιμετωπίζει με αγάπη και σεβασμό. Η Μπαρτσελόνα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος και ο κόσμος της ζει μέσα στην καρδιά μου. Είμαι ποδοσφαιριστής της αγάπης και είχα ξεχωριστή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου στην Μπαρτσελόνα. Όλο αυτό το διάστημα, τα λόγια του Πουγιόλ με στήριξαν αληθινά και με βοήθησαν να βγω από αυτή την καταιγίδα», τόνισε ο Ροναλντίνιο.

T
T

Ροναλντίνιοποδόσφαιρο