Αθλητισμός|09.06.2020 17:41

Το twitter σχολιάζει την αποχώρηση Γιαννακόπουλου: «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο»

Newsroom

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε «βόμβα» αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως η ΚΑΕ πωλείται αντί 25 εκατ. ευρώ, ενώ προανήγγειλε ότι θα παύσει να δραστηριοποιείται και ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη εφόσον δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του γηπέδου στον Βοτανικό μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Και το twitter πήρε... φωτιά. Η συνέντευξη Τύπου του Γιαννακόπουλου αποτέλεσε βασικό θέμα σχολιασμού στο ελληνικό twitter, όπου το hashtag #dpg7000 (το όνομα που χρησιμοποιεί ο επικεφαλής της «πράσινης» ΚΑΕ στα social media) έγινε πολύ γρήγορα το δημοφιλέστερο της ημέρας.

Κι όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις στον... μικρόκοσμο του twitter, απ' όλα είχε ο μπαξές: Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την πικρία τους και τον προβληματισμό τους για την επικείμενη αποχώρηση του Γιαννακόπουλου και την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ που επί δεκαετίες προσφέρει χαρές στους φιλάθλους της ομάδας, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για παιχνίδι τακτικής από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στην προσπάθειά του να πιέσει καταστάσεις.

Κυρίως όμως, οι περισσότεροι «τουιτεράδες» βρήκαν αφορμή για να αστειευτούν ανασύροντας φωτογραφίες με υποψήφιους... επενδυτές, όπως ο Βλάσης Τσάκας και ο διαβόητος πρίγκιπας Αλ Σαούντ. Ακόμη, κάποιοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως από τη νέα σεζόν δεν θα ακούγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το τραγούδι «Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια» του Νίνο αλλά το «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο»...

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweet για τη συνέντευξη Γιαννακόπουλου:

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
μπάσκετTwitterΠαναθηναϊκόςΔημήτρης Γιαννακόπουλος