Αθλητισμός|09.06.2020 21:09

Μήνυμα Ιβάν Σαββίδη:«Το μοναδικό φάρμακο για τις ήττες είναι η νίκη - Απαντες κρίνεστε»

Newsroom

Ευρεία τηλεδιάσκεψη με στενούς του συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ είχε ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης. Στη διάρκεια της επικοινωνίας που είχε με τα στελέχη της ομάδας και μιλώντας για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που ουσιαστικά έβαλε τέλος και σε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μόνο ένα φάρμακο υπάρχει για τις ήττες κι αυτό είναι η νίκη άμεσα».

Επίσης, ο επικεφαλής του Δικεφάλου προέτρεψε τα στελέχη της ΠΑΕ να μην αφήσουν την απογοήτευση να τα καταβάλλει και να εστιάσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που ζήτησε να μεταφερθεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο ουσιαστικά βρίσκεται και στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Παράλληλα, όμως έστειλε και το ξεκάθαρο μήνυμα πως, μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, άπαντες θα αξιολογούνται καθημερινά. Αλλωστε το διάστημα που θα ακολουθήσει από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν μέχρι και την έναρξη της επόμενης είναι κομβικό για τον νέο ΠΑΟΚ που θα δημιουργηθεί ενόψει του νέου πρωταθλήματος...

Ιβάν ΣαββίδηςποδόσφαιροΠΑΟΚ