Αθλητισμός|10.06.2020 19:10

Μελισσανίδης: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, όχι ξανά τέτοιες συμπεριφορές»

Newsroom

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος καθώς παραμένει ανοιχτό και το ζήτημα των μειώσεων στα συμβόλαια λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός (κάτι που έχει συμβεί σε όλες τις ομάδες). Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, έχοντας στο πλευρό του τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου και τον τεχνικό διευθυντή Ιλια Ιβιτς, αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε πως έχει πίστη στις ικανότητες της ΑΕΚ για να πετύχει στους δύο στόχους που έχει μπροστά της (Κύπελλο και Champions League). 

Επίσης, με αφορμή το επεισόδιο Βέρντε-Βράνιες ζήτησε να μην επαναληφθούν ανάλογες συμπεριφορές, ενώ αναφορικά με το ζήτημα των περικοπών (υπάρχουν αντιρρήσεις κυρίως από ξένους παίκτες) εξήγησε την αναγκαιότητα που υπάρχει για να γίνουν λόγω των συνθηκών που δημιούργησε ο κορονοϊός. «Ο σύλλογος αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιτρέπει η FIFA και η UEFA γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και βήμα βήμα θα διαπιστώνεται η εξέλιξη των πραγμάτων» είπε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης.

Προηγουμένως, είχε πει: «Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό. Εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και το κλαμπ θα είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί. Δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να τους πετύχουμε».

ποδόσφαιροSuperLeagueΑΕΚΔημήτρης Μελισσανίδης