Αθλητισμός|11.06.2020 15:40

Κόμπι Μπράιαντ: Το Λος Άντζελες τιμάει την προσφορά του στην κοινωνία

Newsroom

Το Λος Άντζελες τιμά την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ που τόσο ξαφνικά έφυγε από την ζωή στις 26 Ιανουαρίου του 2019 βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο τον πλανήτη. Η πόλη στην οποία ο σπουδαίος σούπερ σταρ ξεδίπλωσε το μεγάλο του ταλέντο τιμάει το φιλανθρωπικό του έργο όπως και την προσφορά του στην νεολαία  με το βραβείο «Emmy Governors Area».

Η βράβευση θα γίνει στο περιθώριο της  εκδήλωσης για τα 72α  «Los Angeles Area Emmys» που φέτος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν διαδυκτιακά στις 18 Ιουλίου. Η Ακαδημία Τηλεόρασης που είναι υπεύθυνη για την εκδήλωση έχει ανακοινώσει 121 υποψηφιότητες σε 33 ξεχωριστές κατηγορίες(κοινωνικά θέματα, πολιτισμός, ιστορία, περιβάλλον , αθλητισμός κλπ).

Όσο αφορά την περίπτωση του Κόμπι Μπράιαντ αναγνωρίσθηκε η κληρονομία του σε τομείς όπως η φιλανθρωπία και το γεγονός πως αποτέλεσε έμπνευση για όσα έκανε και εκτός γηπέδων.

T

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ , Βανέσα έκανε δυο τατουάζ στον καρπό του χεριού της στη μνήμη του Κόμπι και της αδικοχαμένης κόρης τους Τζιάνα.  Ανέβασε μάλιστα στα social media το παρακάτω βίντεο:

T

NBAΛος ΆντζελεςΚόμπι Μπράιαντ