Αθλητισμός|12.06.2020 20:00

Bild: «Με Final-8 στη Λισαβόνα το Champions League, στην Κολωνία το Europa»

Newsroom

Το διήμερο 17-18 Ιουνίου κατά την κρίσιμη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Φαίνεται όμως ότι ήδη υπάρχει ένα προσχέδιο που έχει ετοιμάσει η UEFA, το οποίο αποτελεί και το επικρατέστερο σενάριο για το φινάλε μιας σεζόν κατά πολύ διαφορετικής από τις άλλες λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild» η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία έχει καταλήξει στη διεξαγωγή ενός Final-8 σε μία και μόνο πόλη, με νοκ άουτ αναμετρήσεις μετά το πέρας των αγώνων της φάσης των «16» που εκκρεμούν. Συγκεκριμένα, το Champions League οδεύει προς τη Λισαβόνα, με τον τελικό να διεξάγεται στις 22 ή 23 Αυγούστου, ενώ το Europa League θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Κολωνίας.

Η επανέναρξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης εκτιμάται ότι θα γίνει το διήμερο 8-9 Αυγούστου, με τους εκκρεμείς αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» (Γιουβέντους-Λιόν, Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι και Μπαρτσελόνα-Νάπολι).

ποδόσφαιροChampions LeagueΛισαβόναEuropa League