Αθλητισμός|13.06.2020 19:05

Υπομονή για την επιστροφή του Τσιτσιπά στα κορτ, μετά την περίοδο της καραντίνας

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει και παλι στα κόρτ του τένις, μετά την καραντίνα που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, αλλά οι φαν του θα πρέπει να κάνουν υπομονή για λίγες ακόμη ώρες! 

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα συμμετάσχει στο πρωτότυπο τουρνουά Ultimate Tennis Showdown, το οποίο εμπνεύστηκε και διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου με τις περίφημες ακαδημίες του, ωστόσο εξαιτίας της βροχής η πρώτη μέρα αναβλήθηκε και το τουρνουά θα αρχίσει την Κυριακή (14/6).

«Υπολογίζω στη βοήθεια σας» σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζητώντας τη θετική ενέργεια των φαν του για το πρώτο παιχνίδι που επρόκειτο να αρχίσει στις 23.15, κόντρα στον Γκασκέ. Τελικά ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει την ίδια ώρα την Κυριακή, τον Μπενουά Περ και εκτός απροόπτου θα παίξει τη Δευτέρα (15/6) με τον Γκασκέ.

Το τουρνουά θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την σελίδα: watch.utslive.tv. Συνολικά θα διεξαχθούν 50 αγώνες, που θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, ενώ υπάρχει και έπαθλο 25.000 ευρώ για τον νικητή του τουρνουά. Δέκα τενίστες συμμετέχουν, οι Τσιτσιπάς, Μπερετίνι, Γκοφάν, Γκασκέ, Περ, Μπράουν, Λόπεζ, Πόπιριν, Μπεντσετρί και Πουίγ.

T
T

ΤένιςΣπορΠατρικ ΜουράτογλουΣτέφανος Τσιτσιπάς