Αθλητισμός|13.06.2020 17:31

«Υπόκλιση» Ελ Αραμπί σε Βαλμπουενά: «Είναι ένας εκπληκτικός πασέρ»

Newsroom

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά συνθέτουν το πλέον παραγωγικό «δίδυμο» της φετινής Super League με τον Μαροκινό να είναι πρώτος σκόρερ και τον Γάλλο να είναι πρώτος σε ασίστ. Η τελευταία μεταξύ τους συνεργασία ήταν εκείνη με την οποία ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έκανε ένα ακόμα βήμα στο δρόμος της κατάκτησης του φετινού τίτλου. Ο Ελ Αραμπί, μιλώντας στη κάμερα της Novasports αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, σημειώνοντας:

«Είναι εκπληκτική η συνεργασία και η συνεννόηση με τον Βαλμπουενά. Είναι ένας εκπληκτικός πασέρ με μεγάλη ποιότητα. Είναι μεγάλη η χαρά μου όταν ο Ματιέ μου κάνει μια πάσα γιατί δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες για ένα γκολ».

Ο Ελ Αραμπί ρωτήθηκε τόσο για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση όσο και για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, για τα οποία σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε. Ένα γκολ δίνει σε έναν επιθετικό την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ειδικά κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και εκτός έδρας. Η ομάδα έδειξε πως είναι έτοιμη και το δείγμα ήταν σπουδαίο. Κάναμε ατομική δουλειά κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και σαν ομάδα όλοι μαζί δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε ενέργεια αλλά θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Ο προπονητής μας λέει να ξεχάσουμε τη βαθμολογική διαφορά και να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε ως το τέλος χωρίς να χάσουμε κάποιο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς να κάνουμε ήττα και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση απέναντι στην Γουλβς. Όταν ένας επιθετικός σκοράρει πολύ, είναι φυσιολογικό να γράφονται πολλά πράγματα στον Τύπο. Είμαι όμως εδώ, συγκεντρωμένος, θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάρουμε την πρόκριση επί της Γουλβς. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και δεν με απασχολούν όσα γράφονται».

Γιουσέφ Ελ ΑραμπίΜατιέ ΒαλμπουενάΟλυμπιακός