Αθλητισμός|14.06.2020 00:22

Γιώργος Δώνης: «Δεν ήμασταν ποιοτικοί, δεν έχουμε πολλές λύσεις»

Newsroom

Ο Γιώγος Δώνης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ σε ένα σημείο του αγώνα και προτίμησε να δει το ποτήρι μισογεμάτο, σημειώνοντας το γεγονός πως η ομάδα του δεν ηττήθηκε, ενώ στάθηκε και στην απουσία λύσεων λόγω τραυματισμών αλλά και ποδοσφαιριστών που δεν μπορεί να υπολογίζει από τη στιγμή που ετοιμάζονται να μείνουν ελεύθεροι και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, σχολίασε:

Για τον καλύτερο ρυθμό που είδαμε στο παιχνίδι: «Μπήκαμε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, είχε κατοχή, είχε μεγάλες φάσεις, αλλά μετά το 30' ανεβήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση. Είχαμε κάποιες στιγμές μέσα στην αναμέτρηση, αλλά δεν τον απειλήσαμε τον ΠΑΟΚ όσο θέλαμε. Για εμάς δεν ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι και παραλίγο να το πληρώσουμε».

Για το τι πήγε στραβά στον Παναθηναϊκό σήμερα: «Εξ αρχής χάσαμε τον Νάγκι. Χάσαμε έναν εξτρέμ και έπρεπε να βρούμε λύση. Δώσαμε οδηγίες στο τάιμ άουτ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε λιγότερες ευκαιρίες και εμείς είχαμε καλύτερη κατοχή. Παρόλα αυτά δεν απειλήσαμε και από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ σε κάθε ευκαιρία στο ανοιχτό γήπεδο ήταν επικίνδυνος. Όπως είπα δεν ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι για εμάς».

Για τον Αγιούμπ: «Είχε να παίξει σχεδόν έναν χρόνο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να πάρει χρόνο. Είχε και το πρόβλημα με την θρόμβωση φέτος, αλλά και πάλι έδειξε ότι μπορεί να παίξει και να μας βοηθήσει. Μοιάζει με τον Ζαχίντ, αλλά όταν η μπάλα πρέπει να έρθει από πίσω είναι πολύ καλός και βοηθά την ομάδα».

Για τον Δημήτρη Κολοβό: «Έχουμε πολλές απουσίες. Με τραυματία τον Περέα και τον Νάγκι, η ομάδα έχει επιθετικό τον Μακέντα και εξτρέμ τον Χατζηζιοβάνη. Άλλες λύσεις δεν έχουμε. Οι επόμενες λύσεις για τα πλάγια είναι ο Κολοβός και την επίθεση ο Καμπετσής και για αυτό έπαιξαν κιόλας. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Δημήτρης του χρόνου γιατί φέτος δεν ήταν καλή χρονιά για εκείνον. Τώρα το θέμα είναι στα χέρια του νέου προπονητή που θα έρθει και θα αποφασίσει, αλλά ο κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι έτοιμος για όποια ομάδα θέλει να τις υπηρεσίες του».

Τα πλάγια μπακ: «Δεν υπάρχει για τους Αποστολάκη και Βαγιαννίδη. Εμείς αποφασίσαμε να μην αγωνιστούν μιας και έχουν συμφωνήσει να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα από τη νέα χρονιά. Έτσι οι λύσεις μας είναι λίγες και δοκιμάζουμε όποιους παίκτες έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε».

SuperLeagueΠΑΟΚΓιώργος ΔώνηςΠαναθηναϊκός