Αθλητισμός|15.06.2020 13:03

Μεταγραφική «βόμβα» από ΤΣΣΚΑ που παίρνει και τον Σενγκέλια!

Newsroom

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού σύμφωνα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του SDNA, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Τόκο Σενγκέλια! Λίγες μέρες μετά το πρώτο δημοσίευμα για τις επαφές ανάμεσα στους Ρώσους και την Μπασκόνια, επήλθε συμφωνία για το μεγάλο deal, που αποτελεί μία... μπασκετική βόμβα στη Euroleague καθώς πλέον η ΤΣΣΚΑ θα έχει μια εκρηκτική front line με τον Γεωργιανό και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον οποίο ανακοίνωσε προ ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σενγκέλια έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια μέχρι το 2022, όμως υπάρχει buy-out κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι Ρώσοι ήθελαν να κατεβάσουν το ποσό και τελικά το πέτυχαν, ενώ φυσικά συμφώνησαν και με τον παίκτη, που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Euroleague με 15,9 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ ανά ματς.

Πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις για το μεγάλο deal, που βάζει... ξανά σε θέση πρωταγωνιστή την ΤΣΣΚΑ, η οποία ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία σούπερ τετράδα με Τζέιμς, Κλάιμπερν, Σενγκέλια, Μιλουτίνοφ με στόχο την κατάκτηση όλων των τροπαίων.

Πηγή: SDNA

Τόκο ΣενγκέλιαEuroleagueΤΣΣΚΑ Μόσχαςμπάσκετ