Αθλητισμός|15.06.2020 17:28

ΠΑΟΚ για Αρη: «Θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης»

Newsroom

Η ΠΑΕ Αρης μέσω επιστολής στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ζήτησε να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων σε αγώνες των πλέι οφ, ενώ μέσω διαρροής φρόντισε να αφήσει αιχμές κατά του ΠΑΟΚ, χρεώνοντας στον Δικέφαλο αρνητική στάση αναφορικά με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απάντησαν άμεσα στη διαρροή των «κιτρίνων» κάνοντας λόγο για... θολωμένο μυαλό λόγω υπερπροσπάθειας στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι μετά τη χθεσινή υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης το μυαλό είναι κάπως θολωμένο. Ψυχολογικά έχει κάποιος που ενώ παίζει ημιτελικά με την ΑΕΚ, βγάζει διαρροή για τον ΠΑΟΚ» έλεγαν από τον Δικέφαλο, καθώς εξαρχής ήταν υπέρ της διεξαγωγής αγώνων με κόσμο με την υποσημείωση ότι αυτό θα γίνει με ισονομία, τουτέστιν όσα ματς του α' γύρου των πλέι οφ γίνουν χωρίς κόσμος στις εξέδρες, να συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια του β' γύρου.

Από την ΠΑΕ Αρης, διέρρεαν πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι υπέρ της λύσης αυτής και μεταξύ άλλων σχολίαζαν: «Οποιος έχει… ψυχολογικά προβλήματα, ας τα λύσει με τον ψυχίατρο του, το ποδόσφαιρο όμως δεν μπορεί να εμποδίζεται κατά αυτόν τον τρόπο». 

SuperLeagueΠΑΟΚΑρηςποδόσφαιρο