Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη για πλέι οφ και Κύπελλο με κόσμο στις εξέδρες
NewsroomΜε επιστολή που έστειλε προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο Ολυμπιακός ζητάει επισήμως τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων για τα πλέι οφ της Super League και το Κύπελλο με κόσμο στις εξέδρες. Στην επιστολή υπενθυμίζεται και το ανάλογο αίτημα που έχει κατατεθεί από τη Λίγκα προς το υπουργείο με την ομόφωνη απόφαση των ομάδων. Μάλιστα, όπως τονίζεται από τους Πειραιώτες οι ομάδες έχουν σημαντικές οικονομικές απώλειες από τα κλειστά γήπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν πως, για λόγους ισονομίας, είναι σύμφωνοι να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, όπως συνέβη στο ματς του α' γύρου. Επί της ουσίας, αυτό που θέλουν να... προλάβουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να γίνει η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 24 Ιουνίου στο Γ. Καραϊσκάκης με κόσμο στις εξέδρες.
Ανάλογο αίτημα κατέθεσε λίγη ώρα πριν από τον Ολυμπιακό και ο Αρης που κάνει λόγο για παρουσία φιλάθλων στο 30% της συνολικής χωρητικότητας κάθε γηπέδου.
- «Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
- Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
- Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- «Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν