Αθλητισμός|15.06.2020 21:53

Κόλλησαν στο μηδέν στην Τρίπολη - Ο Πανιώνιος έμεινε στην τελευταία θέση

Newsroom

Χωρίς νικητή (0-0) αλλά με «χαμένο» τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στους Νεοσμυρνιώτες και τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό διότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στη μάχη παραμονής. Ο Πανιώνιος έδειξε από την αρχή πως είναι η ομάδα που «καίγεται» για το αποτέλεσμα καθώς κάθε βαθμός είναι χρήσιμος στην προσπάθεια αποφυγής της τελευταίας θέσης που οδηγεί απ' ευθείας στην δεύτερη κατηγορία. Στο 8' οι Νεοσμυρνιώτες είχαν δοκάρι, με τον Λυμπεράκη, ενώ συνολικά έγραψαν δέκα τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος, δείχνοντας τις προθέσεις τους αλλά χωρίς να πετύχουν τον αντικειμενικό τους στόχο, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σουτ του Τσιλούλη στο 43' στην δεύτερη μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τον Πανιώνιο να ψάχνει το γκολ που θα του έδινε το «τρίποντο». Στο 90' ο Πανιώνιος άγγιξε αλλά δεν βρήκε το γκολ με τον Γρίβα να μη βάζει καλά το κεφάλι του και να πετάει στα σκουπίδια τις προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει στους φιλοξενούμενους απογοητευμένους καθώς δεν πήραν αυτό που ήθελαν παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασούλης, Μουνάφο (86' Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μ. Φερνάντεζ (60' Ριέρα), Ντέλετιτς (60' Τζίμας), Λ. Φερνάντεθ (81' Κρέσπι), Μπαράλες (46' Δουβίκας ).

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57' Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79' Μακσίμοβιτς), Λυμπεράκης (79' Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35' Δούμτσιος).

ΠανιώνιοςποδόσφαιροSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης