Αθλητισμός|16.06.2020 17:07

Με σόου Μουνιέ ο Παναιτωλικός πήρε ανάσα ζωής!

Newsroom

Mε τον Αντονι Μουνιέ να κάνει πράγματα και θαύματα (2 γκολ και 1 ασιστ) σε ένα ημίχρονο, ο Παναιτωλικός νίκησε κατά κράτος την ΑΕΛ με 3-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία καθώς βρίσκεται στο +2 από την Ξάνθη (που έχει ματς λιγότερο) και στο +5 από τον Πανιώνιο.

Αρχικά στο 53' ο Μουνιέ άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά τον δρόμο προς τον θρίαμβο του Παναιτωλικού, ενώ στο 63' ο Ντάουντα «έγραψε» το 2-0 και γονάτισε για να τιμήσει τη μνήμη του George Floyd. Το…κερασάκι στην τούρτα της νίκης έβαλε ο Μουνιέ με ένα υπέροχο γκολ με ψιλοκρεμαστό πλασέ στο 77'.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Φερνάντες, Κέβιν, Λιάβας, Μαλής, Τζανακάκης (12' λ.τρ. Τσιγγάρας), 'Αλβαρες (79' Μιμίτο), Ντίας, Ντάλσιο (86' Λουσέρο), Ρόσα, Μουνιέ (86' Αριγιμπί), Ντάουντα.

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ (78' Φιλίπ), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε (85' Λουφάκης), Σετσέροβιτς (56' Γκαζάλ), Μπούστος (78' Πινάκας), Σίλβα (57' Ασούμπρε), Παπάζογλου.

ποδόσφαιροΆντονι ΜουνιέΠαναιτωλικόςSuperLeagueΑΕΛ