Αθλητισμός|17.06.2020 09:02

Ασταμάτητη η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι έστω και στο... ρελαντί!

Newsroom

Ανεπηρέαστη φαίνεται ότι βγήκε από τη διακοπή λόγω κορονοϊού η Μπαρτσελόνα που επέστρεψε στη δράση αποφασισμένη για να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Καταλανοί παίζοντας στο... ρελαντί και χωρίς να εντυπωσιάσουν έφτασαν σε μια εύκολη νίκη επί της Λεγανές με 2-0 στο Καμπ Νόου και βρέθηκαν στο +5 από την «αιώνια» αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο καθώς το βράδυ της Πέμπτης (18/6, 23.00) υποδέχεται τη Βαλένθια.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα του αγώνα καθώς η Λεγανές (δίχως τον Δημήτρη Σιόβα που ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών) έδειξε να αντιστέκεται απειλώντας με γκολ. Ωστόσο, λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου (41') ο Ανσού Φατί με ένα εκπληκτικό σουτ πέτυχε το 1-0 και έλυσε τον... γρίφο καθώς μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα του Κίκε Σετιέν είχε μόλις μία τελική on target

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα απελευθερώθηκε και ήταν η απόλυτη κυρίαρχος δίχως όμως να μπορέσει να σκοράρει παρά τις φάσεις που δημιούργησε. Τελικά η λύση δόθηκε από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στο 69' κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το τελικό 2-0. Ηταν το δεύτερο σερί παιχνίδι μετά την επανέναρξη που σκοράρει ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος έφτασε τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα κι είναι ο πρώτος σκόρερ (ακολουθεί ο Μπενζεμά με 14). 

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΜπαρτσελόναΛιονέλ ΜέσιποδόσφαιροΛεγανέςLa Liga