Ιτούδης:«Λατρεύει τη μουσική ο Ομπράντοβιτς, φίλοι του οι Ρέμος, Πάριος, Αργυρός»
NewsroomΜια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη διαδρομή του στον χώρο του μπάσκετ, τις επιτυχίες του στην ΤΣΣΚΑ αλλά και τη στενή του σχέση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο έμπειρος τεχνικός που ως γνωστόν συνδέεται με κουμπαριά με τον Ζοτς (είναι ο νονός της κόρης του), φιλοξενήθηκε στο «Eurosport» της Τουρκίας.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγάπη του Ομπράντοβιτς για τη μουσική: «Δεν έχει καλή φωνή, δεν είναι καλός τραγουδιστής, αλλά τραγουδάει συχνά. Γενικά τού αρέσει πολύ η μουσική. Ξέρει πολλά τραγούδια, όχι μόνο σερβικά, αλλά και διεθνή. Και, φυσικά, έπειτα από 13 χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας πολλούς φίλους, έχουμε κοινούς φίλους, όπως ο Ρέμος, ο Πάριος και ο Αργυρός, που είναι σπουδαίοι τραγουδιστές, θυμάται κάποιους από τους στίχους των τραγουδιών τους».
Σε άλλο σημείο είπε: «Είναι έτοιμος για αστεία κάθε φορά. Αν τον γνωρίζεις καλά, ξέρεις πως έχει καλή αίσθηση του χιούμορ». Ολόκληρη η συνέντευξη του Δ. Ιτούδη θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (17/06).
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)