Αθλητισμός|18.06.2020 11:29

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οριστικά στις 6 Ιουλίου η δίκη στο CAS!

Newsroom

Οριστικά στις 6 Ιουλίου θα εκδικάσει το CAS την προσφυγή που κατέθεσαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός εναντίον της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας του Δικεφάλου με την Ξάνθη. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο προ ημερών είχε ενημερώσει τις εμπλεκόμενες πλευρές για την πρόθεσή του να δικάσει κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία δείχνοντας διάθεση να προλάβει τη λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος. Οσοι εμπλέκονται με την υπόθεση απάντησαν καταφατικά και ως εκ τούτου η 6η Ιουλίου ορίζεται ως η μέρα εκδίκασης της υπόθεσης.

Εξαρχής άλλωστε, το CAS έδειξε πως έχει αντιληφθεί την πίεση χρόνου που υπάρχει για άμεση εκδίκαση και έκδοση απόφασης. Γι' αυτό άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα μέσω επιστολής στην ΕΠΟ, ζήτησε ενημέρωση για τις ημερομηνίες λήξης των εγχώριων διοργανώσεων αλλά και για το αν οι ποινές που έχουν επιβληθεί, έχουν εφαρμοστεί στην τρέχουσα βαθμολογία. Πλέον όλα δείχνουν πως μέχρι το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος και προτού επικυρωθεί η τελική βαθμολογία, θα έχει εκδοθεί η απόφαση για μια υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει τον ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο άλλωστε αναζητούν δικαίωση για μια υπόθεση που ξεκίνησε μέσω μιας διάτρητης διαδικασίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ουδέποτε δικάστηκε στην ουσία της από τα αθλητικά δικαστήρια, ούτε από το πρωτοβάθμιο της Super League, ούτε και από την Εφέσεων της ΕΠΟ.

CASΠΑΟΚποδόσφαιροΟλυμπιακός