Χάνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ο Βαλμπουενά!
NewsroomΟ Ολυμπιακός θα στερηθεί έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έχει μοιράσει τις περισσότερες ασίστ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, τις τελευταίες ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις που δεν υποχωρούσαν. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Θεωρείται δεδομένο πάντως πως δεν πρόκειται παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα όμως εκφράζονται ανησυχίες για την κατάστασή του καθώς αν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα είναι σοβαρότερο, τότε θα τεθεί σε αμφιβολία η παρουσία του και στην καθοριστική ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης την Τετάρτη 24 Ιουλίου.
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»