Αθλητισμός|18.06.2020 18:24

Formula 1: Ο Σαρλ Λεκλέρκ πήγε στη δουλειά με τη... Ferrari!

Newsroom

Το χιουμοριστικό μήνυμα του Σαρλ Λεκλερκ, του πιλότου της Formula 1 ήταν όλα τα λεφτά, αν και το πρωινό ξύπνημα ήταν αληθινό. «Καλημέρα Μαρανέλο. Συγγνώμη αν σας ξύπνησα το πρωί, απλά πήγαινα στη δουλειά!». Ο Μονεγάσκος ξύπνησε το Μαρανέλο με τους χαρακτηριστικούς ήχους του μονοθέσιου της Ferrari, καθώς και επίσημα άνοιξε η σεζόν μετά το lockdown εξαιτίας του κορονοϊού

Ο Λεκλέρκ πήγε χαλαρά στη δουλειά μετά από 110 μέρες που έγινε η τελευταία δοκιμή στη Βαρκελώνη και η Scuderia Ferrari έβαλε μπροστά τις μηχανές για την εντατική προετοιμασία ενόψει της έναρξης της Formula 1 στις 5 Ιουλίου στο Red Bull Ring της Αυστρίας. Ο Λεκλέρκ έγινε ο πρώτος πιλότος που οδήγησε ένα μονοθέσιο στους δρόμους της πόλης από την ίδια πύλη που χρησιμοποίησε ο Έντσο Φεράρι στις 12 Μαρτίου 1947, στο πρώτο αυτοκίνητο που φέρει το όνομά του, το 125.

«Δεν συνηθίζω να ξυπνάω τόσο νωρίς, αυτή τη φορά όμως υπήρχε λόγος. Ήταν υπέροχο να οδηγείς στους δρόμους του Μιρανέλο την SF1000. Δεν μπορώ να περιμένω για την Αυστρία», σχολίασε ο Λε Κλερκ.

T

FerrariΣαρλ ΛεκλέρκΚορονοϊόςFormula 1