Παναθηναϊκός: Ντύνεται στα πράσινα ο Μάρκους Φόστερ!
NewsroomΜια ανάσα από την πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο μπασκετικός Παναθηναικός καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μάρκους Φόστερ προβάρει τα πράσινα. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο Champions League με την Χάποελ Χολόν έχοντας κατά μέσο όσο 17,8 πόντους και 3,8 ασίστ, έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του Γιώργου Βόβορα για τη θέση «2».
Ο 25χρονος σκόρερ, ο οποίος είχε 20,2 πόντους κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι», κλείνοντας τον κύκλο του στη Χάποελ Χολόν του Ελληνα κόουτς Στέφανου Δέδα. Αλλωστε οι δυο πλευρές το τελευταίο διάστημα είχαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις που οδεύουν προς το φινάλε τους.
Δείτε video με highlights του Μάρκους Φόστερ
- Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή της βενζίνης στο τέλος Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Τα ανύπαρκτα μέτρα για την νέα ακρίβεια, τρεις δηλώσεις που δεν έκαναν Μακρόν – Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης και οι ελιγμοί του Άδωνι για τις παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ
- Το παρασκήνιο της τριμερούς στην Κύπρο: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Μακρόν - Χριστοδουλίδης
- ΕΟΔΥ: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι μετά τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες για επίθεση - Οι αιχμές και η παρότρυνση