Αθλητισμός|20.06.2020 12:51

Σκόνταψε στη Σεβίλλη η Μπαρτσελόνα - Δώρο στη Ρεάλ που καραδοκεί!

Newsroom

Την πρώτη της γκέλα στην εποχή του κορονοϊού πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα, η οποία έπειτα από δύο σερί νίκες στη La Liga μετά την επανεκκίνηση, έχασε έδαφος στη Σεβίλλη καθώς έμεινε στο 0-0. Οι Καταλανοί μολονότι δεν δέχθηκαν γκολ για τρίτο σερί 90λεπτο, δεν μπόρεσαν και να σκοράρουν όπως είχαν κάνει απέναντι σε Μαγιόρκα (0-4) και Λεγανές (2-0) κι έτσι δίνουν την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης που καιροφυλακτεί για να την πιάσει στη βαθμολογία εφόσον νικήσει τη Σοσιεδάδ το βράδυ της Κυριακής (21/6) εκτός έδρας (Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 65, Ρεάλ Μαδρίτης 62, Σεβίλλη 52).

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και με λίγες καλές φάσεις εκατέρωθεν, ενώ η εξουδετέρωση του Μέσι από την ανασταλτική λειτουργία της Σεβίλλης περιόρισε σημαντικά τον βαθμό επικινδυνότητας των επιθέσεων της Μπαρτσελόνα (ο Αργεντινός απείλησε όλες κι όλες δύο φορές με εκτελέσεις φάουλ). Η Σεβίλλη του Λοπετέγι ήταν εξαιρετικά στημένη στο γήπεδο με αποτέλεσμα να πετύχει στον πρωταρχικό της στόχο που ήταν να μην χάσει. Και το κατάφερε δουλεύοντας και τρέχοντας αρκετά σε όλες τις γραμμές της, κλείνοντας κάθε ανοιχτό χώρο προς τους παίκτες της Μπάρτσα. Αν μάλιστα ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των λίγων κλασικών φάσεων που έκανε, τότε θα μιλούσαμε για το colpo grosso.

Κι αν στη διάρκεια του αγώνα παραφωνία ήταν ο Μέσι, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση, έξω απ' το γήπεδο μέγιστη παραφωνία ήταν τα εφέ της τηλεοπτικής μετάδοσης. Οι υπεύθυνοι της ισπανικής τηλεόρασης θέλησαν να... γεμίσουν τις κερκίδες με εντυπωσιακά γραφικά που έδειχναν κόσμο. Μόνο που κάποια στιγμή το γραφικό βγήκε έξω απ' την προβλεπόμενη θέση με αποτέλεσμα να... ίπταται κάπου πάνω απ' το γήπεδο...

Τα highlights του αγώνα

La LigaΣεβίλληποδόσφαιροΜπαρτσελόνα