Αθλητισμός|20.06.2020 14:50

Μάχες σε Τούμπα και ΟΑΚΑ με φόντο τα προκριματικά του Champions League

Newsroom

Να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης με στόχο την έξοδο στο Champions League θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται για την 3η αγωνιστική των playoffs τον ΟΦΗ (20.30, PAOK TV) και χρειάζεται απαραίτητα το τρίποντο για να έχει ελπίδες καθώς η ΑΕΚ που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αρη (21.30, Novasports 2), έχει ήδη αποκτήσει προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης καθώς βρίσκεται στο +2.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιερίνια και Πέλκα, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα επανέλθουν για το κρίσιμο ματς Κυπέλλου (24/6) με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και στους Μίσιτς, Κρέσπο, Ζαμπά, Ντόουγκλας. Στον ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει τους Κουτρουμπή, ΜαρινάκηΣόουζα, Τσιλιανίδη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Μασίμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση τον Βράνιες που πλέον αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπότος, Γαλανόπουλος.

Στον Άρη δεν κρύβουν πως το παιχνίδι που τους «καίει» περισσότερο είναι εκείνο της Τετάρτης(24/6) με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Μίχαελ Ένινγκ θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους τραυματίες Κόρχουτ και Σούντγκρεντ. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Νικολά Ντιγκινί.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ μεταδίδεται τηλεοπτικά από το PAOK TV και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη από το Novasports 2.

Το πρόγραμμα

Σάββατο (20/6)
20.30 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (PAOKTV)
21.30 ΑΕΚ - Αρης (NS2)  

ΑρηςΠΑΟΚΟΦΗSuper League 1ΑΕΚποδόσφαιρο