Ο Όλαφ Ρέμπε είδε την ανατροπή του ΠΑΟΚ από τις κερκίδες της Τούμπας
NewsroomΥπό το βλέμμα του Όλαφ Ρέμπε καταγράφηκε η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντή έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από το μεσημέρι και έδωσε το «παρών» στις κερκίδες του σταδίου της Τούμπας, στο πλευρό του απερχόμενου τεχνικού διευθυντή, Μάριο Μπράνκο. Αν σε κάποιους φαίνεται κάπως περίεργη η συνύπαρξη νυν και επόμενου τεχνικού διευθυντή, είναι κάτι που για τον «Δικέφαλο του βορρά» δεν είναι πρωτόγνωρο.
Ο Μάριο Μπράνκο ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη στον Όλαφ Ρέμπε, όπως ακριβώς την είχε παραλάβει από τον Λούμπος Μίχελ, με τον Σλοβάκο να «υποδέχεται» τον Πορτογάλο και να του παραδίδει το «χαρτοφυλάκιό» του.
Ο Ρέμπε έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια και θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του από την πρώτη μέρα του Ιουλίου.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Όλαφ Ρέμπε το παρακολούθησε έχοντας στα μπροστινά καθίσματα τον Αντρέ Βιεϊρίνια.
Οι δυο τους συνδέονται με την κοινή τους θητεία στην Βόλφσμπουργκ, με τον Ρέμπε να είναι εκείνος που χειρίστηκε τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια από τους «Λύκους» στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2017.
- Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
- Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
- Μετακινήσεις γιατρών στα νησιά με «μπόνους» 2000 ευρώ μηνιαίως - Τι είπε ο Θεμιστοκλέους
- Ολομέτωπη επίθεση Μερτς στις ΗΠΑ: «Εξευτελίζονται από το Ιράν, δεν έχουν καμία στρατηγική»