Αθλητισμός|22.06.2020 01:34

Ισόπαλοι Αστέρας και Ατρόμητος με Πασαλίδη και Ρισβάνη

Newsroom

Δίχως νικητή τελείωσε η αναμέτρηση των δύο καλύτερων ομάδων (βάσει βαθμολογίας) που συμμετέχουν στα πλέι άουτ της Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος, οι οποίοι προπορεύονται στη σχετική βαθμολογία με 35 και 34 βαθμούς, αντιστοίχως, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Τρίπολη για την τρίτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Στο 33' ο Πασαλίδης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Φερνάντεθ δίνοντας προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους. Ωστόσο, λίγο προτού συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, ο Ατρόμητος ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά του Ρισβάνη μετά από σέντρα του Γκάλο, κι αφού μεσολάβησε η κακή έξοδος του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης είχε τις περισσότερες φάσεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τασουλή, ουσιαστικά από μια χαμένη μπαλιά. Ο Ατρόμητος με εξαίρεση μια προβολή του Ρισβάνη, δεν απείλησε ιδιαίτερα και έτσι έχει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι άουτ, ενώ ο Αστέρας έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μπελόκ (90+2' Αντζουλάς), Μουνάφο (46' Φερνάντεθ), Σίτο (46' Ριέρα), Ντέλετιτς (79' Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87' Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαράλες

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης, Μπουζούλατζιτς, Κατράνης, Γκάλο (86' Ούμπιδες), Χαρίσης (27' Μπαένα), Κιβρακίδης, Βέλλιος (86' Γιακουμάκης), Μανούσος (70' Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70' Ραμπέγιο).

SuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςΑτρόμητοςποδόσφαιρο