Αθλητισμός|22.06.2020 01:28

Επιασε ξανά την Μπαρτσελόνα στην κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης!

Newsroom

Με μέγα σασπένς φαίνεται πως θα κλείσει η σεζόν στην Ισπανία καθώς η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης πορεύονται χέρι-χέρι στην κορυφή μόλις οχτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε της La Liga. Η ομάδα του Ζιντάν δεν σπατάλησε την ευκαιρία που της έδωσαν οι Καταλανοί με την ισοπαλία στη Σεβίλλη (0-0), και με ένα... βασιλικό πέρασμα από το Ανοέτα επικράτησαν 2-1 της Σοσιεδάδ. Το +3 της Μπαρτσελόνα... εξαφανίστηκε και πλέον οι δύο αιώνιες αντίπαλοι στην Ισπανία ξεκινούν από το... μηδέν.

Για να νικήσει πάντως η Ρεάλ χρειάστηκε αρκετό... VAR καθώς η αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ είχε πολλές αμφιλεγόμενες φάσεις, οι οποίες κρίθηκαν (όλες) υπέρ των Μαδριλένων. Στο 47' ο Ροντρίγκο κέρδισε ένα... αμφιλεγόμενο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 50' ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έφτασε τα 68 γκολ κι έγινε ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία (ξεπέρασε τον θρυλικό Ρόναλντ Κούμαν). Λίγο αργότερα όμως αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο...

Στη συνέχεια, ο Γιανουζάι με μακρινό σουτ σκόραρε στο 68', όμως το VAR έδειξε ότι ο Μίκελ Μερίνο που ήταν εκτεθειμένος επηρέαζε τη φάση. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στην επόμενη φάση ο Μπενζεμά με όμορφη προσπάθεια «έγραψε» το 0-2 (70’) σε μία φάση που και πάλι χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να διαπιστωθεί αν ο Γάλλος επιθετικός έκανε κοντρόλ με το χέρι. Το VAR δεν είδε κάτι μεμπτό και ουσιαστικά το ματς τελείωσε για τους Μερένχες που απλά δέχθηκαν ένα γκολ (1-2) στο 83' από τον Μερίνο.

La LigaΡεάλ ΣοσιεδάδΡεαλ Μαδρίτηςποδόσφαιρο