Αθλητισμός|22.06.2020 22:05

Ενα βήμα πιο κοντά στο... θαύμα της σωτηρίας ο αλύγιστος Πανιώνιος!

Newsroom

Πολύ σκληρός για να... πεθάνει αποδεικνύεται ο Πανιώνιος, ο οποίος μολονότι θεωρείτο καταδικασμένος για υποβιβασμό, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα στα πλέι άουτ για να κρατηθεί στη Super League. Οι Κυανέρυθροι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Λαμίας με 1-0 και μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό από την Ξάνθη και στους τρεις από τον Παναιτωλικό.

Το «χρυσό» γκολ του Πανιωνίου πέτυχε στο 27' ο Τσιλούλης, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι ξέχασαν τον... κορονοϊό και το social distancing με αγκαλιές και φιλιά.

ΛΑΜΙΑ (Α. Μάντζιος): Επασί, Σκόνδρας (66’ Σάλιακας), Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε (43’ Σάσι), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς (66’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι (82’ Μπουλουλής).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (64’ Γρίβας), Λυμπεράκης, Παπανικολάου, Οικονομίδης (82’ Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης (39’ λ.τρ. Παπαγεωργίου).

SuperLeagueΛαμία ΠΑΕποδόσφαιροΠανιώνιος