Αθλητισμός|22.06.2020 21:48

Εκπληκτικό ματς στη Λάρισα - Η ΑΕΛ έκανε ανατροπή και νίκησε 3-1 τον Βόλο

Newsroom

Μεγάλη νίκη επί του Βόλου πέτυχε η ΑΕΛ στην έδρα της για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι Βυσσινί μολονότι βρέθηκαν να χάνουν (0-1) έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, επικράτησαν 3-1 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα. Το θεσσαλικό ντέρμπι τα είχε όλα καθώς πέραν από τα τέσσερα γκολ, βγήκαν τρεις κόκκινες κάρτες και χάθηκε κι ένα πέναλτι!

Στο 8' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μάρκοβιτς στον Φεράρι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε ο Μάντζης στο 10' αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε. Κι ό,τι δεν κατάφερε ο Βόλος με τον εύκολο τρόπο, το πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα, όταν με προβολή ο Τσοκάνης άνοιξε το σκορ (0-1). Μάλιστα, η ΑΕΛ στο 44' έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκαζάλ. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου όμως, ο Οικονόμου υπέπεσε σε πέναλτι κάνοντας χέρι και τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Βόλο με δέκα παίκτες επίσης. Και αμέσως μετά, ο Τόρζε ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι ισοφαρίζοντας (1-1).

Οι ισορροπίες στο ματς άλλαξαν οριστικά στο 67' όταν ο Λύρατζης δέχθηκε κίτρινη κάρτα (δεύτερη) και αποβλήθηκε. Κι ο Βόλος παίζοντας πια με εννέα παίκτες δεν άντεξε. Στο 83' η ΑΕΛ πέτυχε το 2-1 με καταπληκτικό γκολ του Τόρζε και το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Μπούστος.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μούζεκ (76΄ Στελιάνο), Μάρκοβιτς (53΄ Ζίζιτς), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς (63΄ Ηλιάδης), Σετσέροβιτς (76΄ Μπούστος), Βινίσιους, Γκαζάλ, Τόρζε, Παπάζογλου (63΄ Ασούμπρε).

ΒΟΛΟΣ (Ξηροφώτος): Μελίσσας, Φεράρι, Οικονόμου, Διαμάντης, Λύρατζης, Μαξ, Τσοκάνης (53΄ Μπαλογιάννης), Ζοάο (87΄ Κυζιρίδης), Γκουαροτσένα (87΄ Τόρες), Τσαούσης (46΄ Δημόπουλος), Μάντζης (53΄ Μουνίθ).

Βόλος ΝΠΣSuperLeagueΑΕΛποδόσφαιρο