Super League: Μέσα Σεπτεμβρίου η σέντρα του νέου πρωταθλήματος
NewsroomΗ Super League βρίσκεται στο ξεκίνημα της διαδικασίας των πλέι οφ και των πλέι άουτ καθώς έχουν παιχτεί οι πρώτες τρεις αγωνιστικές των μίνι πρωταθλημάτων. Ωστόσο ήδη προετοιμάζεται η επόμενη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτως ή άλλως, πρόκειται για ένα διαφορετικό καλοκαίρι λόγω των συνθηκών που δημιούργησε ο κορονοϊός με πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο αλλά και το υπόλοιπο των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων τον Αύγουστο.
Την ερχόμενη Παρασκευή (26/6) η Super League προγραμμάτισε διοικητικό συμβούλιο με θέμα την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Κι όπως προκύπτει από τις πρώτες συζητήσεις-επαφές, το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου είναι το επικρατέστερο για τη σέντρα της Super League της σεζόν 2020-21, ενώ εναλλακτική αποτελεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.
Αλλωστε, νωρίτερα είναι αδύνατο να αρχίσει το πρωτάθλημα δεδομένου ότι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου υπάρχουν προγραμματισμένα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων για το Nations League. Σύμφωνα με το καλεντάρι της UEFA τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα επιστρέψουν στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο διάστημα 3-8 Σεπτεμβρίου.
- Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη περί του Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές» και η σύγκρουση της Καρυστιανού με τον Ασλανίδη
- Διαγωνισμοί κι ...αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
- Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
- Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται