Αθλητισμός|23.06.2020 00:39

Πεντάστερη Σίτι ισοπέδωσε την Μπέρνλι!

Newsroom

Η διακοπή λόγω κορονοϊού φαίνεται ότι βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι για να απελευθερωθεί και να επιστρέψει στη δράση σε καταπληκτική κατάσταση. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που είχε κλείσει τις υποχρεώσεις της τον περασμένο Μάρτιο με ήττα από τη Γιουνάιτεντ, έριξε... τριάρα στην Αρσεναλ (3-0) και... πεντάρα στην Μπέρνλι (5-0) σε ένα άκρως εντυπωσιακό 8-0 σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Το πρόβλημα για τους Πολίτες ωστόσο είναι πως ό,τι και να κάνουν η Λίβερπουλ δεν χάνει το πρωτάθλημα ούτε με... αυτοκτονία καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε χτίσει μια διαφορά 20 και πλέον βαθμών. Το γεγονός ότι απομένουν οχτώ αγωνιστικές για το φινάλε και η διαφορά βρίσκεται στο +20 για τους Κόκκινους καταδεικνύει πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Παρ' όλα αυτά, η Σίτι παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο έχοντας πια αποσυμπιεστεί.

Οι Σίτιζενς είχαν σε σπουδαία βραδιά τον Φόντεν που σκόραρε δις (22', 63'), τον Μαχρέζ που σε διάστημα τριών λεπτών... πυροβόλησε δύο φορές (43', 45') και τον Νταβίδ Σίλβα που βρήκε δίχτυα στο 51' απέναντι σε μια ομάδα που στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης παρέταξε δέκα Αγγλους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της.

Premier LeagueποδόσφαιροΜπέρνλιΜάντσεστερ Σίτι