Αθλητισμός|23.06.2020 14:04

Με Βιεϊρίνια και Πέλκα η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Newsroom

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε με τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Δημήτρη Πέλκα να προπονούνται και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τη ρεβάνς της Τετάρτης (24/6).

Οι δύο άσοι του Δικεφάλου, οι οποίοι είχαν προφυλαχθεί από την τελευταία αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ακολούθησαν δίχως πρόβλημα μέρος της προπόνησης και υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα. Με την αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει πάντως και ο Ανχελ Κρέσπο, ο οποίος αν και ανέτοιμος ακόμη, ζήτησε να δώσει το «παρών» για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του ψυχολογικά στη σημαντικότερη «μάχη» της σεζόν, δεδομένου ότι κρίνεται η παρουσία στον τελικό για τέταρτη σερί σεζόν.

Η σημαντικότητα της αναμέτρησης άλλωστε φάνηκε κι απ' το γεγονός πως ο Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση, βρέθηκε δίπλα στην ομάδα για να μιλήσει με τους συμπαίκτες του και ευχηθεί καλή επιτυχία.

T

Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για τη ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα  Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Γιόζιπ ΜίσιτςΔημήτρης ΠέλκαςΑντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαΟλυμπιακόςΠΑΟΚΚύπελλο Ελλάδας