Αθλητισμός|24.06.2020 12:43

Κύπελλο Ελλάδος: Βγάζουν ζευγάρι τελικού οι ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Αρης-ΑΕΚ

Newsroom

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος καλούνται να διεκδικήσουν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου οι τέσσερις «μονομάχοι» Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ στους δυο ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σε «Γ. Καραϊσκάκης» και «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα τεθούν φέτος αντιμέτωποι για 6η φορά (21.30 COSMOTE SPORT 1 HD) σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Αμφίβολη για τους ερυθρόλευκους είναι η συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Πέδρο Μάρτινς να εξετάζει ως πιθανούς αντικαταστάτες τους Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Ο ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους Πέλκα και Βιεϊρίνια ενώ κοντά στην ομάδα θα είναι για ψυχολογικούς λόγους κι ο Κρέσπο. Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Τσιγγάρας , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.

Ο ημιτελικός του Κλ.Βικελίδης

Την 5η συνεχόμενη παρουσία της σε τελικό Κυπέλλου απέναντι στον «διψασμένο» για διακρίσεις Άρη διεκδικεί η ΑΕΚ(19.00 CosmoteSport2) που διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα καθώς στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ είχε επικρατήσει με 2-1 του αντιπάλου της.

Στα αγωνιστικά ο Μίκαελ Ένινγκ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φραν Βέλεθ που υπέστη θλάση στον δικέφαλο ενώ κι ο Ούγκο Σόουζα υπέστη θλαστικό τραύμα και έμεινε εκτός. Ο Άρης

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα Τσιλιγγίρη, Ρόουζ, Ιντέγιε, Μπρούνο Γκάμα , Σάσα , Ματίγια, Κόρχουτ, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνεθ, Τόνσο, Σουντγκρεν, Ντουάρτε, Δεληζήση, Φετφατζίδη, Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη.

Η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών με εξαίρεση τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Στην αποστολή της Ένωσης για τη ρεβάνς με τον Άρη βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χούλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι.

ΑρηςΑΕΚποδόσφαιροΟλυμπιακόςΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚ