Αθλητισμός|24.06.2020 17:24

Live Αρης - ΑΕΚ

Newsroom

Η πιο μεγάλη ώρα του Κυπέλλου έφτασε καθώς κρίνονται τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό. Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός μεταξύ του Αρη και της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για τις 19.00 (24/6) στο «Κλ. Βικελίδης. Η Ενωση διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα δεδομένου ότι έχει επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ πριν από τη διακοπή λόγω κορονοϊού και στοχεύει στην πέμπτη συνεχόμενη (!) παρουσία της σε τελικό. Από την άλλη πλευρά όμως, ισχυρό είναι το κίνητρο και για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης δεδομένου ότι θέλουν να φτάσουν σε έναν τελικό για πρώτη φορά μετά το 2010...

Ο Μίκαελ Eνινγκ του Αρη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φραν Βέλεθ που υπέστη θλάση στον δικέφαλο, ενώ κι ο Ούγκο Σόουζα υπέστη θλαστικό τραύμα και έμεινε εκτός. Αντιθέτως, στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρή απουσία πέραν του Γαλανόπουλου και του Κλωναρίδη.

Το παιχνίδι μεταδίδεται τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξή του από το ethnos.gr.

 

ΑρηςΚύπελλο ΕλλάδαςΑΕΚ